Gastenboek

Laat hier uw reactie achter.

-
(11)
>
(11) Hester Hoornstra
ma, 13 juni 2016 13:57

Sinds de oprichting van IJsselstein Schrijft begin vorig jaar woon ik de inspirerende themabijeenkomsten bij. Elke keer weer verrassen Anke en Mariola mij met hun schrijfoefeningen. Ze zijn trainers met passie en hun positieve benadering en bemoedigende woorden geven mij de stimulans om vooral te blijven schrijven. De avonden zijn een inspiratiebron om verder te schrijven aan mijn boek, korte verhalen en gedichten. Ik verheug me nu al op de bijeenkomsten na de zomer. Een echte aanrader voor debutanten en ervaren schrijvers. Hester Hoornstra(10) Marianne Elken
di, 17 mei 2016 14:25
url 

Dank jullie wel Anke en Mariola voor de inspirerende en informatieve bijeenkomst 'Krachtig online' waarin het bloggen centraal stond. Jullie blog-opbouw en nuttige tips maken dat ik mijn blogs nu puntiger kan schrijven. De prettige werkwijze van kleine stukken theorie en vooral het praktisch aan het werk gaan met korte schrijfopdrachten waren voor mij de ideale werkvorm.

Dankbaar ben ik dat zoveel kwaliteit zomaar in IJsselstein te vinden is. Goed bezig en heel graag tot een volgende keer!

Hartelijke groet,

Marianne Elken

(9) Stephan Schalkwijk
vr, 5 juni 2015 14:01

'Het geluid van schrijven' was het thema van afgelopen woensdag. Ofwel... een tekst op muziek schrijven, een deel van deze tekst omvormen naar een gedicht om vervolgens te eindigen met een songtekst. En dat alles over de liefde. Onder de bevlogen leiding van Anke en Mariola en de muzikale inbreng van singersongwriter Andrew Reynolds werd bij de deelnemers aan deze bijzondere schrijfavond een creatieve explosie veroorzaakt. Dank jullie allen.

(8) Carine Toet
zo, 3 mei 2015 14:57

Ook ik was er weer bij de derde bijeenkomst en ik sluit me volledig aan bij Erik Post! Wat een leuke groep en wat doen de docenten het goed. Werkelijk inspirerend, een echte aanrader! Dank voor jullie inzet en uitleg!
Carine.

(7) Erik Post
do, 30 april 2015 10:52

Ik was er ook de derde keer weer bij (29 april). Briljant bedacht en uitgevoerd door de initiatiefnemers! De formule blijft verrassen, vol interactie en lichtvoetig. Als deelnemer krijg je snel een inzicht mee wat je meteen omzet in een leuk resultaat. En dat deel je dan met de overige schrijvers voor feedback en herkenning. De groep wordt steeds groter en iedereen lijkt steeds meer op elkaar ingespeeld te raken. Erg leuk om te doen. Ik kan hier veel van toepassen. Bedankt!

(6) Evelien Niemantsverdriet - Dam
ma, 20 april 2015 10:13

"Schrijven is schrappen". Dat leerden we op de tweede bijeenkomst met het thema: kort, korter, kortst. Een leuke, boeiende, inspirerende, gezellige, leerzame avond. En nu dus zonder al die bijvoeglijke naamwoorden: Het was een inspirerende avond! Bedankt Anke en Mariola.

(5) Stephan Schalkwijk
zo, 19 april 2015 19:17

Kort, korter, kortst. Het thema van vorige week (15 april) heeft weer wat opgeleverd: de techniek van het kort houden. Mijn boek in wording wordt daar beter van. Met dank aan Anke en Mariola. Maar wat te doen als het boek met een geplande omvang van 300 pagina's na het schrappen 200 pagina's telt? Dat horen we op 29 april. Dan is het thema 'Woord én Beeld'. Tenslotte zegt één beeld meer dan duizend woorden.

(4) Carine Toet
vr, 17 april 2015 11:39

15 april, onze tweede bijeenkomst. Wat was het weer waanzinnig interessant, leerzaam en gezellig om zo met elkaar te leren, groeien en zich te ontwikkelen.
Deze keer ging het over schrappen in de tekst. Een echte eyeopener, wat kan een tekst aan waarde winnen als je de woorden durft te selecteren (wat ik hier niet doe vrees ik!). Als ik nu bezig ben met mijn boek merk ik dat ik daar veel aan heb en het ook in praktijk breng. Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Carine.

(3) Jakob Kos
wo, 15 april 2015 07:17

En dan zomaar, op een doordeweekse avond, noem je jezelf schrijver.... iets waarvan ik nooit gedacht had dat ik dat nog eens zou doen. Ik schrijf weleens wat, maar dan ben je toch nog geen schrijver? Wel dus! Haha, uit de kast gekomen, zo voelt 't, en dat voelt goed! De reacties van de andere deelnemers en de feedback van Mariola en Anke gaven en geven me het vertrouwen dat ik op de goede weg zit. Maar ach, wat is goed? Ik voel heel sterk dat het er vooral om gaat dat ik energie haal uit het bezig zijn met schrijven.
Wat fijn dat dit lekker dicht bij huis in IJsselstein kan!!

(2) Stephan Schalkwijk
di, 14 april 2015 16:12

Mijn schrijfhut is in aanbouw! Geheel daarvoor verantwoordelijk zijn Anke van Bergen en Mariola Dirkzwager. Hun enthousiaste presentatie van de eerste bijeenkomst van IJsselstein Schrijft zorgde ervoor dat mijn slapende schrijversschap werd wakkergeschud. Stimulerend waren de schrijfoefeningen. Inspirerend het delen van teksten met andere schrijvers en het presenteren op de zeepkist. De gevarieerde opbouw van de avond was heel afwisselend. Kortom... bij het volgende thema 'Kort, korter, kortst' , komende woensdag, ben ik er weer. Tja... misschien moet ik deze tekst toch maar iets inkorten. Stephan

>

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone